Overzicht van de campers

Maak hier uw keuze uit ons ruime aanbod.

Ruime half-integraal camper met ruim 2 persoons dwarsbed en 2 persoons hefbed. Geschikt voor 4-5 personen.
Ruime alkoof camper met heel veel extra’s. 1 overdwars stapelbed en een grote alkoof. 7 gordels, 4 bedden en van de zit is een 2 persoons-bed te maken (geen 5-sterren bed), luchtvering, zonnepaneel en 157 PK!!
Luxe semi-integraal camper met ruim fransbed, 2 persoons hefbed met zonnepaneel! Geschikt voor 4 personen.
Mooie 4 persoons camper met veel bergruimte binnen en luxe uitstraling. Queensbed en 2 persoons hefbed, 5 zitplaatsen, 4 gordels.
Ruime half-integraal camper met ruim queensbed en 2 persoons hefbed. Geschikt voor 4 personen.
Mooie camper met alkoof, Ideaal voor gezinnen, dwarsbed en een alkoofbed, grote bergruimte, 4 goede matrassen. van het zitje kan een 5de bed gemaakt worden.
Ruime half-integraal camper met ruim 2 persoons lengtebed en 2 persoons hefbed. Geschikt voor 4 personen.
Heerlijke luxe camper. Zeer ruim en comfortabel ingericht. Uitgerust met navigatie. Ideale camper voor het hele gezin. Badkamer en WC separaat.
De Cliff is een stoere compacte buscamper geschikt voor 4 personen. Met deze camper zoef je overal als een koning over de weg.
De Sunlight VAN V66 adventure is een compacte buscamper voor 4 personen. Met zijn 6 versnellingen rij je overal als een koning over de weg
De Sunlight T67 is een semi-integrale camper geschikt voor 4 personen. Fantastische camper met automaat.
Dit is een heerlijke luxe camper uitgerust met navigatie. Met deze camper kan je heerlijk rond reizen met het hele gezin. Deze camper is gelijk aan de andere Dethleffs.
Mooie camper met alkoof, Ideaal voor gezinnen, dwarsbed en een alkoofbed, grote bergruimte, 4 goede matrassen. van het zitje kan een 5de bed gemaakt worden.