HomeCar2

HomeCar2

Mooie camper met alkoof, Ideaal voor gezinnen, dwarsbed en een alkoofbed, grote bergruimte, 4 goede matrassen. van het zitje kan een 5de bed gemaakt worden.

BESCHRIJVING CAMPER

Mooie alkoof camper, Ideaal voor gezinnen, dwarsbed en een alkoofbed, grote bergruimte, 4 goede matrassen.
Let op! Het bed voor de 5de en 6de persoon wordt gemaakt van de zithoek, door de tafel te laten zakken en met de kussen een matras te maken. Hierdoor is dit geen 5-sterren bed en is ons advies als je met meer dan 4 personen met deze camper onderweg gaat, om een pop-up tent of matras dat in het gangpad past mee te nemen.

Ideaal voor gezinnen, dwarsbed (Afmetingen 220x135cm) met goede opstap en een alkoofbed (Afmetingen 200x150cm) met trap en uitval beveiliging.
Zeer grote bergruimte, voortent (optioneel), airco op de motor, grote koelkast met vriesgedeelte, 4 goede matrassen, lage instap.

Zeer grote berging, ruime badkamer met toilet en 2 wegklapbare douchedeuren, gemakkelijk bedienbare boiler voor warm water, ruime oven met diverse standen, gezellige zithoek voor 5 personen en heeft een zonnepaneel.

Algemeen: De camper is tijdens het rijden zeer stil. De camper is voorzien van elektrisch bedienbare deuren, achteruitrij camera, elektrisch bedienbare ramen en spiegels, cruise control, boordcomputer, soepele versnellingspook, verstelbaar stuur, 6 versnellingen, kookstel met 3 gaspitten, gootsteen, compleet met kookgerei, bestek en servies, ruimte voor 2 grote gasflessen, gemakkelijk bedienbare luifel.

De camper is WA+Casco verzekerd met 24/7 pech hulp.

EIGENSCHAPPEN CAMPER

VOORZIENINGEN

Toilet
Geschikt voor lange mensen
Dinette
Keukenblok
Warm water
Verwarming

ACCESSOIRES

Cruise control
Autoradio, aux uitgang
Kookset
Buitentafel
Buitenstoelen
Fietsenrek
Airco
Servies
Luifel
Achteruitrijcamera

Huisregels

Wij maken graag kennis voor acceptatie van de verhuur.

Verzekering en borg

Dekking
WA + Casco

Dekkingsgebied
Europa

Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg
De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Wat zeggen anderen over Camperverhuur Utrecht?

1043