Prijzen CAMPERVERHUUR UTRECHT

Prijzen Camperverhuur Utrecht

Bij Camper Verhuur Utrecht hanteren wij weekprijzen voor onze campers. Voor feestdagen, weekenden en delen van een week gelden aangepaste tarieven. In het laagseizoen en het middenseizoen is dagverhuur mogelijk op aanvraag. In het hoogseizoen is de minimale huurperiode 1 week.
De huurperiode start dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur en eindigt op één van die dagen tussen 09.00 en 12.00 uur. Je krijgt van ons binnen deze tijdvakken een eigen unieke tijd toegewezen. In het hoogseizoen zijn de wisseldagen alleen vrijdag en zaterdag. Per camper staat vermeld of hij op vrijdag of op zaterdag wisselt.

Hoogseizoen

1 juli t/m 1 september

Middenseizoen

15 april t/m 30 juni
2 september t/m 22 september

Laagseizoen

1 januari t/m 15 april
23 september t/m 31 december

Overige kosten

Borg€ 1000,-
Eigen risico per schade gebeurtenis€ 1000,-
Kilometerverbruik per week / dag

Eerste 1.500 km / 214 km vrij, daarna tot 1000 km teveel € 0,25 per kilometer

Boven de 1000 km teveel € 0,45 per kilometer

Extra opties

Wil je meer gemak tijdens je reis? Wij bieden allerlei praktische extra’s en comfortpakketten om jouw reis nóg comfortabeler te maken. Kies bv. voor het uitgebreide boodschappenpakket als jij je geen zorgen wilt maken over boodschappen de eerste dagen, of wil je wegrijden met een camper, waarbij de bedden opgemaakt zijn en de handdoeken klaar liggen, ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Huur met een gerust hart een camper van Camperverhuur Utrecht

Camper huur staat voor een rustig gevoel tijdens de vakantie. Mocht er toch wat misgaan, dan hoef je je geen zorgen te maken. Als je een camper huurt bij ons, ben je in heel Europa verzekerd van pechhulp. Je kunt dus met een gerust hart aan je avontuurlijke reis beginnen.