Over CAMPERVERHUUR UTRECHT

Over Ons

Camperverhuur Utrecht is ontstaan doordat wij zelf al jaren met veel plezier met campers op vakantie gaan. De vrijheid , het avontuur en in een paar weken door een land toeren, wilden wij delen met anderen. In 2016 zijn wij begonnen met 2 campers en dat bleek een schot in de roos. Het leuke contact met de huurders, en vooral tevreden huurders heeft ertoe geleid dat wij door middel van Crowdfunding nu 7 campers beschikbaar hebben voor de verhuur.

Wij hebben vooral goed gekeken naar technisch in uitstekende staat verkerende campers, van alle gemakken voorzien, voor verschillende doelgroepen en er ook nog eens goed uitzien.

Wat betekent dat in de praktijk?

Wil je goed voorbereid op vakantie? Dan ben je bij Camperverhuur Utrecht aan het juiste adres. Met een van onze campers kun je genieten van een onbekommerde vakantie. En gaat er onverhoopt iets mis? Dan ben je overal tegen verzekerd, en staan wij klaar om je te helpen.

Huur met een gerust hart een camper van Camperverhuur Utrecht

Camper huur staat voor een rustig gevoel tijdens de vakantie. Mocht er toch wat misgaan, dan hoef je je geen zorgen te maken. Als je een camper huurt bij ons, ben je in heel Europa verzekerd van pechhulp. Je kunt dus met een gerust hart aan je avontuurlijke reis beginnen.