Sunlight V66 Adventure

Sunlight V66 Adventure

De Sunlight VAN V66 adventure is een compacte buscamper voor 4 personen. Met zijn 6 versnellingen rij je overal als een koning over de weg

Online boeken

BESCHRIJVING CAMPER

Deze camper heeft enkele bedden achterin deze is ook om te bouwen tot een groot bed 2 x 2 meter. Ideale camper om stad en land af te reizen. De camper is voorzien van 4 zitplekken.

De camper beschikt over een garage, een airco op de motor, grote koelkast met vriesgedeelte, wasbak, gasfornuis, veel kasten om uw spullen in op te bergen en goede matrassen. De badkamer heeft ook een toilet. Verder een bedienbare boiler voor warm water. Je kunt warm douchen in de camper en er is een gezellige zithoek voor de hele familie. Het grote bed kan je eventueel ook gebruiken voor 3 personen, en voorin kan je de bank en tafel zo inklappen dat dit voor een kind een 4e bed is, toch is ons advies; wil je met 2 kinderen op reis, neem een pop up tentje mee en een luchtbed en u kunt heerlijk met zijn 4tjes genieten van deze camper.

Algemeen: Met deze Camper is reizen wel heel gemakkelijk geworden. Overal waar je komt kan je genieten van de heerlijke comfortabele omgeving die deze Camper biedt. Bovendien zijn alle faciliteiten aanwezig: een comfortabel bed, een praktische keuken en zelfs een badkamer. Dat is luxe kamperen op zijn best. De camper is tijdens het rijden zeer stil. De camper is 665 cm lang en voorzien van elektrisch bedienbare deuren, elektrisch bedienbare ramen en spiegels, cruise control, boordcomputer, verstelbaar stuur, kookstel met 3 gaspitten, gootsteen, compleet met kookgerei, bestek en servies, ruimte voor 2 grote gasflessen, gemakkelijk bedienbare luifel. De camper is gebouwd op basis van een Fiat Ducato 180PK motor.

De camper is WA+Casco verzekerd met 24/7 pech hulp en vervangend vervoer!

EIGENSCHAPPEN CAMPER

VOORZIENINGEN

Toilet
Geschikt voor lange mensen
Zithoek
Keukenblok
Warm water
Verwarming

ACCESSOIRES

Cruise control
Autoradio, aux uitgang
Kookset
Buitentafel
Buitenstoelen
Airco
Servies
Luifel

Huisregels

Wij maken graag kennis voor acceptatie van de verhuur.

Verzekering en borg

Dekking
WA + Casco

Dekkingsgebied
Europa

Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg
De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Wat zeggen anderen over Camperverhuur Utrecht?

2543