camper huren bij CAMPERVERHUUR UTRECHT

Camper huren: de nieuwe manier van reizen. Comfortabel en ontspannen onderweg met een huur camper.

Steeds meer mensen gaan op vakantie met een huur camper. Zeker Nederlanders zijn dol op deze manier van reizen. Voor een korte vakantie in eigen land, of een langere vakantie naar het buitenland, is een camper huren dan ook uitermate geschikt.

Een van de voordelen van de camper is dat je met meerdere mensen op vakantie kunt: zo kun je een grote camper prima delen met vrienden of familie. Juist dat maakt het voor steeds meer mensen een aantrekkelijk idee om een camper te huren.

Camper verhuur heeft in Nederland dan ook een vlucht genomen: er worden veel meer campers gehuurd dan voorheen. Maar met veel camper huur wordt er weinig rekening gehouden met de kwaliteit van de voertuigen. En dat terwijl camper huur juist zou moeten draaien om betrouwbaarheid, veiligheid en comfort. Wij zijn dan ook vastberaden om campers te verhuren van degelijke kwaliteit, tegen een schappelijke prijs. Zo kun je ervan uit gaan dat onze campers niet veel kilometers op de teller hebben, goed zijn nagekeken en onderhouden, en uitstekend verzekerd. Voor Camperverhuur Utrecht het is het meest belangrijk dat je zonder zorgen op campervakantie kunt, of dat nu in het binnen- of buitenland is.

Wat betekent dat in de praktijk?

In 3 stappen boeken!

Wil je weten van welke gemakken onze campers zijn voorzien en wat de beschikbaarheid is? Klik dan hieronder voor een overzicht van al onze campers. Via het 3 stappen menu kun je snel een camper boeken.

Huur met een gerust hart een camper van Camperverhuur Utrecht

Camper huur staat voor een rustig gevoel tijdens de vakantie. Mocht er toch wat misgaan, dan hoef je je geen zorgen te maken. Als je een camper huurt bij ons, ben je in heel Europa verzekerd van pechhulp. Je kunt dus met een gerust hart aan je avontuurlijke reis beginnen.