camper verhuur UTRECHT

Een camper huren in Utrecht doe je bij Camper verhuur Utrecht.

Camperverhuur Utrecht bevindt zich op een steenworp afstand van Utrecht, het kleine Venetië met de oude gracht en de Dom. Ondanks dat Utrecht een stad is, is het klein en intiem genoeg om op een dag de stad uitgebreid te bezichtigen, te winkelen en wat lekkers te eten en drinken op de talloze terrasjes.

Rondom Utrecht zijn vele plassen om te recreëren en kleinere plaatsen die een bezoek zeer de moeite waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan historisch Oudewater of Vianen. Ook zijn er prachtige wandelingen te maken op de Utrechtse Heuvelrug met verschillende camperplaatsen in de buurt. Heerlijke plekken om met de camper op vakantie te zijn in eigen land! Daarnaast zijn ook de camperplaatsen steeds meer in opkomst in Nederland. Op steeds meer mooie plaatsen worden plekken ontwikkeld om met een camper een of meerdere dagen te staan.

Wat betekent dat in de praktijk?

In 3 stappen boeken!

Wil je weten van welke gemakken onze campers zijn voorzien en wat de beschikbaarheid is? Klik dan hieronder voor een overzicht van al onze campers. Via het 3 stappen menu kun je snel een camper boeken.

Huur met een gerust hart een camper van Camperverhuur Utrecht

Camper huur staat voor een rustig gevoel tijdens de vakantie. Mocht er toch wat misgaan, dan hoef je je geen zorgen te maken. Als je een camper huurt bij ons, ben je in heel Europa verzekerd van pechhulp. Je kunt dus met een gerust hart aan je avontuurlijke reis beginnen.