een camper huren bij CAMPERVERHUUR UTRECHT

Een camper huren voor een heerlijke vakantie

Bij Camperverhuur Utrecht verhuren we verschillende soorten campers, om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen en eisen. Zo hebben we campers voor twee personen, maar ook modellen die geschikt zijn voor vier à vijf personen. U kunt kiezen tussen modellen met een semi-integraal hefbed, maar ook voor ruimere modellen met een alkoof. Je vindt bij ons alle verschillende modellen die wij voor je klaar hebben staan.

Alle campers die wij verhuren zijn (vrijwel) nieuw en hebben weinig kilometers op de teller te staan. Wij onderhouden onze campervloot zorgvuldig, zodat u ervan verzekerd bent op stap te gaan met een huur camper dat in de opperste conditie verkeert.

Wat betekent dat in de praktijk?

In 3 stappen boeken!

Wil je weten van welke gemakken onze campers zijn voorzien en wat de beschikbaarheid is? Klik dan hieronder voor een overzicht van al onze campers. Via het 3 stappen menu kun je snel een camper boeken.

Huur met een gerust hart een camper van Camperverhuur Utrecht

Camper huur staat voor een rustig gevoel tijdens de vakantie. Mocht er toch wat misgaan, dan hoef je je geen zorgen te maken. Als je een camper huurt bij ons, ben je in heel Europa verzekerd van pechhulp. Je kunt dus met een gerust hart aan je avontuurlijke reis beginnen.