Overzicht van CAMPERVERHUUR UTRECHT

Overzicht van de campers

Bij Camperverhuur Utrecht verhuren we verschillende soorten campers, om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen en eisen. Zo hebben we campers voor twee personen, maar ook modellen die geschikt zijn voor vier à vijf personen. U kunt kiezen tussen modellen met een semi-integraal hefbed, maar ook voor ruimere modellen met een alkoof. Op deze pagina ziet u alle verschillende modellen die wij voor u klaar hebben staan.

Alle campers die wij verhuren zijn (vrijwel) nieuw en hebben weinig kilometers op de teller te staan. Wij onderhouden onze campervloot zorgvuldig, zodat u ervan verzekerd bent op stap te gaan met een voertuig dat in de opperste conditie verkeert.

Voor al onze campers bieden wij verscheidene extra servicepakketten aan, die het comfort en plezier van uw vakantie nog verder kunnen vergroten. Kijk per camper naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Heeft u vragen over de campers van Camperverhuur Utrecht? Neem dan contact met ons op, en wij geven u antwoord op al uw vragen.

Huur met een gerust hart een camper van Camperverhuur Utrecht

Camper huur staat voor een rustig gevoel tijdens de vakantie. Mocht er toch wat misgaan, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Als u een camper huurt bij ons, bent u in heel Europa verzekerd van pechhulp. U kunt dus met een gerust hart aan uw avontuurlijke reis beginnen.